voeding en onderhoud

assortiment voeding voor vogels

bezoek onze winkel hier online
bezoek onze winkel hier online

Een volledig gamma  voeding versele-laga prestige zaden ,blattner,nutribird pellets ,orlux eivoer oropharma vitamines ,beyers,deli nature,cede,duvo,witte molen ,suskewiet,aviseed en nog veel meer is er verkrijgbaar.

 

 bezoek onze winkel hier online

Volledige afdeling voor honden en katten

afdeling voor hond & kat
afdeling voor hond & kat

Ook voor onze huisdieren willen we alleen het allerbeste,er is een katten- en hondenafdeling waar U naast de toebehoren ook een volledig assortiment voeding en snacks kan vinden van uiteraard de beste merken zoals royal canin,eukanuba,pedigre,happy life,whiskas,katz,lara,sheba enz....

zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.Naast de de traditionele beches maken we deze ook op maat in diverse uitvoeringen.

voeding duiven en neerhofdieren

afdeling duiven en neerhofdieren
afdeling duiven en neerhofdieren

Uiteraard ook voor de duiven en neerhofdieren zijn er de beste voeders van versele,mariman,beyers en toebehoren beschikbaar.

voeding kleine knaagdieren

assortiment voeding kleine knaagdieren
assortiment voeding kleine knaagdieren

Voor dwergkonijnen,hamsters,muizen,ratten,cavia's enz is er van deli nature ,versele en witte molen is er een assortiment voeding ,maar ook hooi in verschillende geuren,stro en houtsnippers kan U hier vinden.

vitamines

afdeling vitamines
afdeling vitamines

Uiteraard zijn er ook de nodige vitamines en voedingssupplementen voor vogels en duiven van de beste merken beschikbaar zoals comed,belga vet, birdy products,oropharma,natural,beyers,aves,breedmax , enz...

onderhoudsproducten

Naast de klassieke bodembekkers zand,vloerdekkorrel ,benopet en houtsnippers is er ook de universele reiniger birdbreeder hp7 voor kooien en volières in een uitgebreid assortiment is beschikbaar.